Dierenarts catalyst

Maandag 2 december is na een hele hoop geregel en zweetdruppels de praktijk opengegaan! Wat ontzettend gaaf dat ik al zoveel klanten en dieren heb mogen ontmoeten en wat zijn deze weken voorbij gevlogen! En dan te bedenken dat de feestdagen voor de deur staan, waar iedereen waarschijnlijk al druk genoeg mee is. Van jonge poesjes voor hun eerste vaccinaties, tot dieren die niet meer wilden eten en daardoor bloedonderzoek nodig hadden. Maar ook bijvoorbeeld een kat die helaas van 3 hoog was gevallen. 

Röntgenfoto’s bij de dierenarts in Odijk

Dit laatste is gelukkig allemaal goed gekomen. Deze lieve kater was op ontdekkingsreis gegaan en viel zeer ongelukkig op een radiator in de tuin. Gelukkig kwam zijn baasje snel naar de praktijk met hem en heb ik samen met de assistent meteen röntgenfoto’s kunnen maken met het röntgenapparaat. Daaruit bleek dat hij zijn achterpootje gebroken had. Vervolgens is hij geopereerd aan zijn achterpootje. Ik wens hem nogmaals een heel goed herstel toe! Over 6 weken zullen er controlefoto’s worden gemaakt.

Anesthesie

Ook heb ik mijn nieuwe anesthesietoestel al meerdere keren kunnen gebruiken en gemerkt dat mijn bewakingsmonitor een hele fijne aanschaf is geweest! En wat een positieve reacties heb ik gekregen dat er weer een dierenarts in Odijk zit! Ik ben heel erg blij met deze positieve berichten en hoop dat ik de komende jaren veel voor de baasjes en dieren kan betekenen. Voor diegenen die me nog niet kennen, ik hoop dat ik jullie gauw zal ontmoeten samen met de huisdieren. Ik zal me voor de volle 100% inzetten om goede diergeneeskundige zorg te kunnen bieden.

Energie

Ik merk dat ik heel veel positieve energie haal uit deze onderneming, ondanks alle tijd en energie die het kost. Het is een wereld van verschil om van tien jaar in loondienst te hebben gewerkt in grote klinieken, nu ineens alle beslissingen samen met mijn man Sietse te mogen nemen. Gelukkig heb ik ook veel betrokken mensen en ex-collega’s om me heen die mij altijd van hulp en goede raad voorzien.

Open dag Dierenkliniek In de Buurt

Ik heb dus al mogen kennismaken met veel huisdiereigenaren. Hierbij nodig ik een ieder uit om ook snel eens langs te komen of online een afspraak te maken. Daarnaast wil ik ook iedereen de gelegenheid bieden om informeel kennis met ons team te kunnen maken door middel van de open dag die 4 januari 2020 van 14.00 uur tot 17.00 uur zal plaatsvinden. Om 14.00 uur zal wethouder Dekker de dierenkliniek officieel voor geopend verklaren. Ik hoop tot snel!

De dierenartsenpraktijk voor de gemeente Bunnik bevindt zich op de Zeisterweg 19a in Odijk.