Eén ding is zeker; bij Dierenarts Bunnik is je huisdier in goede en deskundige handen. Deze dierenkliniek werkt met een klein team van betrokken mensen die er waarde aan hechten om een band met jou en jouw huisdieren op te bouwen. Bovendien is de praktijk in de gemeente Bunnik bijzonder laagdrempelig en zijn de mensen gemakkelijk benaderbaar, het belang van jouw dier staat er nog écht op de eerste plaats. Daarbij maakt men in de dierenkliniek gebruik van de nieuwste technieken die er zijn als het de diergeneeskunde betreft.

Dierenarts Bunnik dienstverlening

Als er iets met je huisdier aan de hand is, dan is dat buitengewoon vervelend. Weet in elk geval dat je altijd terecht kunt bij Dierenkliniek In de Buurt. Dat kan voor een regulier consult zijn maar ook als je huisdier geopereerd moet worden. De dierenarts heeft een eigen laboratorium en uiteraard kun je er ook voor vaccinaties terecht. Soms moeten huisdieren opgenomen worden, en ook dat kan prima bij de specialistische dierenarts in de gemeente Bunnik. Het is daarnaast eveneens het adres voor tandheelkundige hulp voor jouw huisdier. Het maken van röntgenfoto’s en echo’s is in deze dierenartsenpraktijk prima mogelijk.

Je hoeft hiervoor dus niet ver te slepen met jouw huisdier. Je rijdt via de Schoudermantel naar Odijk en pakt daar vervolgens de tweede links. Na 400 meter tref je de praktijk tegenover het witte kerkje.

Bij de dierenarts uit Bunnik klop je nooit tevergeefs aan

Nooit klop je tevergeefs aan bij de specialist uit Bunnik, of het nou gaat om een consult, als je vragen hebt, met problemen te kampen hebt of gewoon advies wenst over je huisdier. Ook voor ontvlooiing en ontworming klop je gewoon aan bij de praktijk, net als voor advies over de beste voeding voor je dier. Moet je dier gechipt worden? Dan ben je bij Dierenkliniek In de Buurt ook aan het juiste adres, net als voor gebitscontrole en ontwormen. Tekenend is ook dat de dierenarts uit Bunnik elke dag tot 22.00 uur bereikbaar is als er iets met je huisdier aan de hand is. Het zegt veel, zo niet alles, over de betrokkenheid van de specialist uit Bunnik, die bovendien nauwe banden heeft met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland. Ook daar kun je buiten openingstijden van de dierenarts in de gemeente Bunnik altijd goed terecht.

Stap binnen om kennis te maken of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Het is voor mensen vaak belangrijk om te weten wie hun dier gaat behandelen. Daarom is het altijd mogelijk vrijblijvend kennis te maken met de dierenarts in Bunnik, je kunt ook voor een kennismakingsgesprek gewoon een afspraak maken. Bij de operaties die uitgevoerd worden in Bunnik behoren castratie en sterilisatie tot de meest voorkomende ingrepen. Ook als je huisdier een buikoperatie moet ondergaan of een andere eerstelijns operatie onvermijdelijk is, kan men je in Bunnik goed helpen. Heeft je huisdier bultjes die verwijderd moeten worden, blaasstenen of andere zaken die om een ingreep vragen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de specialist in Bunnik.

Alleen de beste zorg voor je dier door een team van specialisten

Het is in Bunnik heel goed mogelijk om telefonisch een afspraak te maken voor de castratie of sterilisatie van je hond of kat. Je krijgt dan meteen een datum en bovendien word je volledig bijgepraat over de voor- en nazorg die gegeven moet worden. En zo kun je eigenlijk met alles bij de specialist in Bunnik terecht, die er alles aan zal doen om jouw huisdier zo goed mogelijk te behandelen. Dat doet de dierenarts met assistenten die eveneens alleen het beste voor jouw huisdier willen en daar ook elke dag opnieuw gestalte aan geven. Kortom, jouw huisdier is bij de specialist in Bunnik in de beste handen. Daar hoef jij je geen seconde zorgen over te maken.

De dierenartsenpraktijk voor de gemeente Bunnik bevindt zich op de Zeisterweg 19a in Odijk.

Openingstijden

Maandag 09:00 – 14:30
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 12:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Afspraak maken

Gauw een keer kennismaken?

Loop dan een keertje binnen op de Zeisterweg in Odijk of maak een afspraak
Afspraak maken