Dierenarts Zeist

Je huisdier hoort net zo veel bij het gezin als de andere familieleden. Ook voor dieren geldt dat hun gezondheid het welzijn in het dagelijks leven bepaalt. Ben je op zoek naar een goede dierenarts Zeist voor jouw huisdier? Dierenkliniek In de Buurt heet je van harte welkom met vragen over je huisdier. Loop gerust onze vestiging binnen als je meer informatie wilt over de gezondheid van je dier. Het mag duidelijk zijn dat we altijd voor je klaar staan als je maatje rondloopt met lichamelijke klachten.

Specialist in kleine huisdieren

In onze dierenkliniek behandelen we honden, katten, maar konijnen en knaagdieren behandelen we met net zo veel plezier. Naar aanleiding van mogelijke problemen kijkt de dierenarts Zeist welke behandeling het beste past. Zowel voor de standaard als meer complexe gevallen doen we wat binnen onze macht ligt. In ieder geval beschikt de dierenkliniek over de juiste apparatuur om een goede behandeling in te zetten. Het doet ons erg goed als een beestje er weer bovenop krabbelt na een ziekte. We beschikken over ruime ervaring en een uitgebreid scala aan apparatuur om jouw huisdier te behandelen.

Operatie, tandheelkunde, echo, röntgen of consult bij dierenarts Zeist

Ieder huisdier wordt onderzocht tijdens een uitgebreid consult. De dierenarts gaat over tot actie als er reden is om de gezondheid te verbeteren. Een onderzoek van het bloed of de urine geeft vaak al veel informatie over de toestand van het beestje. De testuitslag stelt de dierenarts in staat om de patiënt verder te behandelen. De dierenkliniek bezit alle benodigde middelen voor een korte of langere behandeling. In sommige gevallen besluit de dierenarts dat het dier beter even in de kliniek blijft. Na de meeste ingrepen als een sterilisatie, castratie of een gebitsreiniging neem je hem of haar weer opgeknapt dezelfde dag weer mee naar huis.

Betrokken bij dier en huisdiereigenaar

Net als met het beestje gaat de dierenarts vriendelijk en betrokken om met jou als baasje. We nemen alle tijd om op ons gemak uit te zoeken waar we jullie mee van dienst kunnen zijn. Lees hier meer over ons beleid.

Ook bij een spoedgeval kun je natuurlijk meteen de telefoon pakken voor een belletje naar ons. Als eigenaar van het huisdier krijg je uitleg over welke behandeling het ondergaat. De baasjes tellen minstens zo veel mee als een goede zorg voor je huisdier. Soms schakelen we bijvoorbeeld de röntgenapparatuur in bij het opsporen van de juiste diagnose. We vinden het belangrijk dat je op de hoogte blijft van alle onderzoeken en bevindingen.

Een controle uit voorzorg

Als dierenliefhebbers snappen we als geen ander dat je het beste voor je viervoeter wil. Het is altijd goed als gezonde huisdieren zich regelmatig laten controleren. Het onderzoek verzekert je alleen maar dat het beestje zich goed voelt. Komt er toch iets uit de controle naar voren dat verder uitgezocht moet worden? Dan helpen we je graag verder op weg om de oorzaak te vinden. Een hond of kat op leeftijd hou je bijvoorbeeld keurig in de gaten met een extra gezondheidscontrole elke 6 maanden.

Makkelijk een afspraak maken

In korte tijd krijgt de dierenarts al resultaat binnen van een bloedonderzoek bij je maatje. De snelheid geeft de mogelijkheid tot direct ingrijpen als daar aanleiding toe is. Bij klachten staat de dierenarts meteen tot beschikking van jou en je huisdier. Een afspraak maken gaat simpel via het contactformulier op de website. Je bereikt de dienstverlening ook door een e-mail te sturen of door ons op te bellen. We streven naar een toegankelijke dierenkliniek waar je met een fijn gevoel naar binnen loopt. Met enkele muisklikken geef je al aan met wat voor huisdier je komt en met welke reden. Voor je het weet ben je al aan de beurt voor een bezoek.

Route naar Odijk

Vanuit het centrum van Zeist ben je binnen 10 minuutjes bij de praktijk in Odijk. Plan hier je route.

Openingstijden

Maandag 09:00 – 14:30
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 12:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Afspraak maken

Gauw een keer kennismaken?

Loop dan een keertje binnen op de Zeisterweg in Odijk of maak een afspraak
Afspraak maken