Dierenarts Werkhoven

Wij begrijpen dat een huisdier voor jou veel meer is dan zomaar een dier. Huisdieren zijn op een bepaalde manier onmisbare gezinsleden die ons respect en onze liefde verdienen. De trouw en onvoorwaardelijke liefde van een huisdier is iets waar we zuinig op moeten zijn. Het team van Dierenarts Werkhoven heeft hoog opgeleide en toegewijde mensen voor je klaar staan die er alles aan doen om het beste voor jou en je huisdier te doen. We werken samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van je bezoek soepel, efficiënt en probleemloos verloopt. De praktijk is volledig uitgerust met uitstekende faciliteiten, waaronder ‘in-house’ bloedanalyse, digitale röntgenfoto’s en digitale tandheelkundige röntgenfoto’s, tandheelkundige apparatuur, echografie, endoscopie, ECG en bloeddrukmeting.

Jaarlijkse controle

Wanneer je op zoek bent naar een kliniek voor diergeneeskundige zorg moet je kunnen rekenen op goede zorg en uitstekende service. Wij hebben een deskundig team van veterinaire professionals samengesteld om je de best mogelijke gezondheidszorg voor je huisdier te bieden. We hebben een ultramodern veterinair centrum dat schoon, comfortabel en efficiënt is. Bel ons of gebruik deze link https://dierenkliniekindebuurt.nl/afspraak-maken om een afspraak te maken.

Eens per jaar dien je je huisdier meenemen voor de jaarlijkse controle. Dit omvat een volledig lichamelijk onderzoek waarbij dierenarts Werkhoven de gezondheid van je huisdier van neus tot staart controleert. Dit is een uitstekende gelegenheid om eventuele zorgen te bespreken over de gezondheid van je huisdier, gedrag en het onvermijdelijke verouderingsproces. Je krijgt gepast advies over welke levensfase je huisdier in zit en wat er op dat moment het belangrijkst is voor je dier. Dat kan bijvoorbeeld een aanpassing zijn in lichamelijke beweging of een advies voor een andere samenstelling van de voeding.

Problemen met overgewicht huisdier

Helaas komt overgewicht bij dieren steeds meer voor, net als bij mensen. Wij hebben een volledige lijn van voorgeschreven diëten die kunnen worden gebruikt om bepaalde ziekten en verouderingsprocessen te voorkomen, maar ook therapeutisch om bestaande aandoeningen te behandelen. Breng de medische geschiedenis die je hebt van je huisdier mee wanneer je naar onze dierenkliniek komt.

Het is het beste om een dagboek bij te houden van de gezondheid van je huisdier gedurende zijn of haar leven, met inbegrip van gedragsveranderingen. Als je zoiets hebt, deel het dan met ons team. Als dat niet zo is, laat ons dan alles weten waarvan je denkt dat het belangrijk is. Wij werken met alle informatie die je hebt. Wij kunnen ook opnames verzorgen als dat nodig is, voor meer informatie kun je gaan naar https://dierenkliniekindebuurt.nl/opname_huisdier/.
In sommige omstandigheden kunnen wij je doorverwijzen naar een specialist met een gevorderde expertise op gebieden als interne geneeskunde of chirurgie.

Breng je een kat mee naar ons?

Dierenartsonderzoek is erg belangrijk, zelfs voor binnenkatten. Regelmatige controles helpen je kat gezond te houden en kunnen je helpen problemen op te sporen voordat het ernstige problemen worden. Maar naar de dierenarts gaan kan stressvol zijn voor je kat. Voor je kat kan het proces van het instappen in een onbekende reismand, een enge autorit, een vreemde wachtkamer, en dan het onderzoek erg stressvol zijn. Feliway feromonen kunnen helpen de tekenen van stress te verminderen die je kat kan voelen terwijl hij bij ons is.

Feliway is op veel plekken verkrijgbaar. Spray Feliway aan de binnenkant van de reismand (een spray in elke hoek en twee sprays op de vloer en het plafond) ten minste 15 minuten voor gebruik. Spuit ook Feliway op een handdoek die je over het reismandje van je kat legt terwijl je in de wachtkamer zit. Dit helpt de kat af te sluiten van de vreemde aanblik en geeft hem wat privacy. Het diergeneeskundig personeel kan deze handdoek ook gebruiken tijdens het behandelen van je kat om de tekenen van stress te helpen verminderen.

Technologie van de toekomst

Dierenarts Werkhoven is er trots op om veel te betekenen voor je geliefde huisdier. Wij begrijpen maar al te goed wat je huisdier voor jou betekent. Wij weten alles wat met huisdieren te maken heeft. Onze dierenkliniek wordt gerund door erkende, ervaren dierenartsen. Ons team is toegewijd aan het uitleggen aan onze klanten hoe je je huisdieren het hele jaar door gezond kunt houden, met goede voeding en beweging. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de veterinaire technologie. Maar bovenal onthouden wij dat alle dieren en huisdieren moeten worden behandeld met liefdevolle zorg bij iedere controle, procedure, of operatie.

Route naar Odijk

Vanuit het centrum van Werkhoven ben je binnen een paar minuutjes bij de praktijk in Odijk. Plan hier je route.

Openingstijden

Maandag 09:00 – 14:30
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 12:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Afspraak maken

Gauw een keer kennismaken?

Loop dan een keertje binnen op de Zeisterweg in Odijk of maak een afspraak
Afspraak maken