Je zorgt goed voor je geliefde huisdier. Dit verwacht je ook van jouw dierenarts. Je verwacht dat deze net zoveel liefde voor dieren heeft als jij zelf en professionele zorg kan bieden. Een dierenarts die niet alleen aandacht heeft voor je hond, kat, of andere huisdier, maar ook voor de eigenaar. Je wilt gehoord worden en zeker weten dat je huisgenootje de beste zorg krijgt. Het is belangrijk voor je dat de dierenarts je serieus neemt en al je vragen serieus beantwoord.

De missie van dierenarts Houten is de beste zorg bieden aan je huisdier en persoonlijke aandacht voor jou als baasje. Wil je graag een afspraak maken in onze praktijk? Je bent van harte welkom bij Dierenkliniek In de Buurt in Odijk, grenzend aan Houten.

Beste zorg voor je huisdier

Er zijn veel goede redenen om regelmatig een bezoek aan de dierenarts te brengen. Je huisdier kan niet praten, maar kan wel signalen afgeven dat er iets aan de hand is en het hulp nodig heeft. Het kan ook zijn dat je huisdier met spoed naar de dierenarts moet. Uiteraard zijn de jaarlijkse inentingen ook van groot belang om je dier gezond te houden. Je wil liever niet te lang onderweg zijn naar de dierenarts, maar wel de beste zorg voor je huisdier krijgen.

Dierenarts Houten

Dierenarts Houten zit in het centrum van het centraal gelegen Odijk en is vanuit omliggende plaatsen, zoals Houten uitstekend bereikbaar. Er werken gekwalificeerde medewerkers die zich regelmatig bij laten scholen en de modernste apparatuur tot hun beschikking hebben. De openingstijden zijn ruim en er wordt altijd op afspraak gewerkt, zodat je ook voldoende tijd en aandacht krijgt.

Maak een afspraak of loop gewoon eens naar binnen. Zo kun je kennismaken met de gedreven medewerkers van de praktijk. Je kunt op de website kijken om contact op te nemen: https://dierenkliniekindebuurt.nl/over-ons/. Ook via Facebook kun je contact opnemen om een afspraak, de leuke foto’s bekijken en de recensies te lezen van onze cliënten.

Seniorencheck bij oudere dieren bij dierenarts Houten

Katten laten bijna nooit merken dat er iets aan de hand is en dat ze pijn hebben. Het zijn stoere dieren waarvan het kan zijn dat ze al lange tijd pijn hebben, zonder dat je dat in de gaten hebt. Zeker bij katten boven de 7 jaar oud kunnen er leeftijd-gerelateerde klachten ontstaan, zoals bijvoorbeeld problemen met de nieren en gewrichten. Daarom is het verstandig om elk half jaar een bezoek te brengen aan de dierenarts om een uitgebreide seniorencheck uit te laten voeren.

Dierenarts Houten heeft de expertise en de apparatuur om klachten op te sporen en de tips hoe jij je kat het beste kunt ondersteunen als hij ouder is. Ander voer of bepaalde medicijnen kunnen de klachten beperken of onder controle houden.

Dit geldt ook voor je andere dieren. Door de juiste medische zorg op tijd in te schakelen, kun je het welzijn van je huisdier verbeteren en onder controle houden. Zeker voor oudere dieren is het van goed om regelmatig onderzocht te worden.

Tandheelkunde

Een slecht gebit kan voor veel problemen zorgen. Dat is zeker niet alleen bij honden en katten het geval, maar ook bij konijnen en cavia’s. Het is belangrijk om het gebit regelmatig te laten controleren, om klachten te voorkomen.

Denk je dat een gebitsbehandeling nodig is? Maak dan een afspraak om langs te komen voor een gebitscontrole. Dierenarts Houten is gespecialiseerd in tandheelkunde. Je dier wordt hier met grote zorg en liefde behandeld met speciale apparatuur.

Openingstijden

Maandag 09:00 – 14:30
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 12:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Afspraak maken

Gauw een keer kennismaken?

Loop dan een keertje binnen op de Zeisterweg in Odijk of maak een afspraak
Afspraak maken