Dierenkliniek In de Buurt per 2 december open in Odijk

Jaaaaa, eindelijk kan ik het van de daken schreeuwen: Per 2 december open ik mijn eigen praktijk voor gezelschapsdieren! Deze site (www.dierenkliniekindebuurt.nl) is inmiddels live en afspraken kunnen alvast geboekt worden.

Een eigen dierenartsenpraktijk in Odijk

Diep in mijn hart heb ik dit altijd al gewild. Van jongs af aan ben ik met dieren bezig. 10 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en heb ik voor een aantal grote dierenartsenpraktijken/ziekenhuizen gewerkt en ook wat kleinere. Nu kwam deze mooie kans voorbij in Odijk en die heb ik samen met mijn man Sietse van Echtelt direct met beide handen gegrepen.

De dierenkliniek opent op 2 december 2019

2 december is het dan eindelijk zover. De afgelopen periode waren voor mij lekker hectisch. Na afscheid te hebben genomen van mijn collega’s van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heb ik dag in dag uit geklust, me ingeschreven bij de KvK, afspraken gehad met vertegenwoordigers, zaken regelen, dingen aanschaffen, etc.

Waarom ik dit doe

Met Dierenkliniek In de Buurt in Odijk wil ik al mijn ervaring en kennis met vol enthousiasme gaan inzetten om huisdieren uit de gemeente Bunnik te voorzien van goede, hoogwaardige medische zorg en daarmee een band op te bouwen met de huisdiereigenaren. Ik wil dicht bij mijn klanten staan. Daarom heb ik ook gekozen voor de naam Dierenkliniek In de Buurt.

Kom je ook snel buurten?

Alexandra van Echtelt

Recente berichten

Afspraak maken

Gauw een keer kennismaken?

Loop dan een keertje binnen op de Zeisterweg in Odijk of maak een afspraak
Afspraak maken